آشپزی می کنم ! پس هستم! :)


کیک گورخری

دوستای خوبم و آقایی جونم سلام . خسته نباشین . امروز من یه  کیک جدید رو طبق روش گیسو جان درست کردم و واقعا خوشم اومد و رفت جزو لیست کیکای مورد علاقم   برای همین تصمیم گرفتم که تو وبلاگ خودم هم دستورش رو برای دوستای خوبم بذارم . و این هم عین دستور پخت گیسوی عزیزم :  

آرد ۲ تا ۳ لیوان

تخم مرغ  ۴ عدد درشت

شکر  ۱ لیوان

شیر  ۱ لیوان(البته من از ماست سون کاله استفاده کردم)

روغن مایع نصف لیوان

بیکینگ پودر ۱ ق س

وانیل یک سوم ق چ

پودر کاکائو ۳ ق س

 

شکر و تخم مرغها رو که به دمای محیط رسیدن با همزن میزنیم تا کرمی بشه.

شیر یا ماست و روغن رو اضافه و هم میزنیم.

آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو با هم مخلوط و الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه و هم میزنیم.

مواد رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و یه قسمت رو با پودر کاکائو مخلوط میکنیم.

حالا توی یه ظرف دایره شکل که چرب  و آرد پاشی شده از در مرکز ظرف سه قاشق سوپ خوری مایه سفید و وسط اون سه ق س مایه کاکائویی میریزیم و این کار رو تا تموم شدن مایه ها ادامه میدیم .

دقت کنیدکه ظرف رو تکون ندید تا مواد خودش کم کم پخش بشه .

قالب رو به به آرومی توی فری که از قبل داغ شده با درجه ۱۷۰ حدد ۴۵ دقیقه بپزید.

که من آرد رو ۲ لیوان اضافه کردم و از شیر استفاده کردم و نتیجه خیلی خوب بود . البته کیک من بیشتر از ۱ ساعت طول کشید تا آماده بشه برای همین بهتره شما هم دقت کنین و با خلال دندان یا چنگال چک کنین و بعد از فر بیارین بیرون . (البته فکر می کنم درجه فر من تنظیم نبود چون قبلا هم این اتفاق برام زیاد افتاده .   هم طعمش و هم قیافش فوق العاده بود . گیسوی عزیزم دست گلتون درد نکنه ...

لطفا لذت ببرین ...

 بعدا نوشت : دوستای خوبم من این کیک رو یا سه تا رنگ هم درست کردم ( یعنی 1/3 از مواد رو هم با زعفران قاطی کردم ) که نتیجه چیزی شد که تو عکس پایین می بینین . البته من تو این کیک چند تا اشتباه بزرگ کردم و اونا هم اینکه اولا یه مقدار از سفیده رو جدا کردم و اونقدر زدم تا پف کرد ( راستش برای رویال آیسینگ  نیم تا سفیده تخم مرغ زده شده لازم داشتم برای همین این جنایت رو مرتکب شدم ) و اون سوراخ سوراخای روش فک کنم در اثر همین جنایت به وجود اومدن و دیگه این که یه بیکینگ پودر داشتم که یه بار هم استفاده کردم و نتیجه خیلی بد شد و دوباره از همون بیکینگ پودر تو این کیک هم استفاده کردم و بازم حتی یه ذره هم پف نکرد ! و این هم عکس کیک بیچارم که کلی هم براش زحمت کشیده بودم البته مزش خیلی خوب شد چون این بار پوست پرتغال هم توش ریخته بود و کلی هم زغفران (که فک می کنم اصلا تو شکل معلوم نیست ! )




بعدا تر نوشت : این لوگوی خوشگل رو آقایی گلم برام درست کرده و گذاشته . دست گلت درد نکنه امیدم :)
نوشته شده در جمعه 10 دی1389ساعت 0:6 توسط شیوا|


آخرين مطالب
» کیک شربتی
» کیک تولد مامان گلم :)
» کیک تولد برای پدرم و کیک اسفنجی
» بستنی موزی
» کاپ کیک کاکائویی
» تزئین کله قند ( ورژن نهایی )
» ترشی لبو
» تزئین کله قند و حبه قند با رویال آیسینگ
» کیک گورخری
» هندوانه شب یلدا
Design By : Pars Skin